Zorgdag: evenement voor leerlingen en zorgorganisaties

Ontdek de Mosa-RT Zorgdag, een uniek evenement gericht op leerlingen van de derde graad in Verzorging, Kinderzorg, en Thuis- en Bejaardenzorg/Zorgkundige. De Zorgdag biedt zorgorganisaties de kans om rechtstreeks in contact te treden met toekomstige zorgprofessionals. Onze leerlingen worden voorbereid op sollicitatiegesprekken en kijken ernaar uit om u te ontmoeten en individuele gesprekken te voeren. We streven naar een dynamische interactie, waarbij de leerlingen de stands bezoeken om meer te leren over uw organisatie en de carrièremogelijkheden die u biedt.

 

Belangrijke informatie voor deelnemende organisaties:

  • Gelijkwaardige presentatiemogelijkheden voor elke organisatie, inclusief uniforme standgroottes en promotierichtlijnen. Elke stand bestaat uit een tafel met twee stoelen voor uw vertegenwoordigers en één stoel voor een leerling. Er mogen maximaal twee personen per organisatie aan de tafel plaatsnemen. U kunt promotiemateriaal meenemen, zoals brochures, foto's of laptoppresentaties. Let op: banners zijn niet toegestaan en alle materialen moeten op de tafel passen.
  • Bijkomend publiceren we een digitaal Zorgmagazine met uw informatie voor onze leerlingen. U kunt via onderstaand formulier informatie aanleveren voor het magazine, zoals een omschrijving van uw organisatie, soorten banen, contactpersoon, logo, en meer.

 

Datum: Dinsdag 19 maart 2024

Timing:

8u45: Ontvangst en begeleiding naar uw stand.

9u15: Leerlingen bezoeken in groepen de stands.

12u45: Einde

Prijs: € 75 per stand.

Locatie:
Weertersteenweg 135a, 3680 Maaseik

Contact:
Gunther Moonen
+32 89 56 30 59 - gunther.moonen@mosa-rt.be

Standhouders


Inschrijven


Gegevens organisatie


Contactpersoon


Reservering


Facturatie


Input voor het digitaal zorgmagazine voor leerlingen


Andere

De toewijzing van de standplaatsen gebeurt volgens het "first come, first served"-principe. De inschrijvingen worden dan ook afgesloten bij het bereiken van de maximumcapaciteit of uiterlijk op maandag 8 maart 2024. Door in te schrijven gaat u akkoord met de richtlijnen.