Kortlopende opleidingen

Kortlopende opleidingen zijn toegankelijk voor personen die zich professioneel of als hobby willen bijscholen, nieuwe technieken willen bijleren en/of zich willen verdiepen in trends binnen een bepaald vakgebied. Hieronder vind je een overzicht van de kortlopende opleidingen die Mosa-RT aanbied.


Basis elektrode-lassen

Basis elektriciteit huisinstallaties

Andere opleidingen

Heb je interesse om metalen constructies aan elkaar te lassen? Wil je zelf producten in metaal maken of herstellen? Heb je interesse om als lastechnicus te werken? Of wil  je leren lassen als hobby? 

Deze cursus leert je een elektrode lastoestel te begrijpen en in te stellen maar ze leert je ook het lasproces toe te passen. Om deze cursus te volgen dien je technisch aangelegd te zijn, passie voor het vak te hebben en inzicht te hebben in tekening lezen.

Kostprijs: 393 euro
Duur: 18 uren (6 avonden)
Max. deelnemers: 8
Lesdata:  te bepalen

Heb je interesse om elektrische schakelingen te maken en te begrijpen? Wil je zelf de elektriciteit in jouw woning aanleggen of iemand hiermee helpen? Leer dan alvast de basisprincipes van het aansluiten van huisinstallaties. 

Tijdens deze cursus leer je elektriciteit te begrijpen en eenvoudige huisinstallaties te maken. Om deze cursus te volgen dien je technisch aangelegd te zijn en/of passie voor het vak te hebben. 

Kostprijs: 495 euro
Duur: 18 uren (6 avonden)
Max. deelnemers: 8
Lesdata:  te bepalen

Aanbod in ontwikkeling

Naar de toekomst toe wordt dit aanbod uitgebreid.