Van Aarsen neemt creatief deel aan de jobmarkt

Op dinsdag 25 april vond onze jaarlijkse jobmarkt plaats, en zoals gebruikelijk nam het bedrijf Van Aarsen ook dit jaar deel. Ze kwamen opnieuw met een creatieve insteek voor de dag. De bezoekende leerlingen moesten raden hoeveel zakjes popcorn er gemaakt konden worden van de hoeveelheid maïs die werd gepresenteerd.

Waarom popcorn, zul je je afvragen? Wel, het antwoord ligt in het feit dat Van Aarsen machines levert voor de productie van veevoer, dat vaak maïs bevat. Dus de link naar een popcornmachine is logisch. En het had nog een bijkomend voordeel: de heerlijke geur van de popcorn trok de aandacht van de bezoekers.

Het meest opmerkelijke was dat één leerling de schatting tot in de puntjes nauwkeurig maakte met zijn gok van 350 zakjes! Als beloning ontving hij op woensdag 28 juni een waardebon van maar liefst 250 euro. Tijdens de overhandiging kreeg de winnende leerling ook een exclusieve rondleiding door het bedrijf, waarbij hij een kijkje kon nemen op afdelingen die aansloten bij zijn studierichting. Aan het einde van de rondleiding ontving hij, naast de waardebon, een goed gevulde goodybag en maakte hij een afspraak om in de toekomst contact op te nemen voor een mogelijke stageplek. Een fantastische afsluiting voor zowel de leerling als het bedrijf.

Meer informatie op Van Aarsen kan je vinden op www.aarsen.com en www.werkenbijvanaarsen.com

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.