MOSA-RaceTeam naar the UK

Het afgelopen schooljaar was een buitengewoon succes voor het MOSA-RAceTeam, want zij veroverden de felbegeerde Belgische titel in de Greenpower Challenge. Maar dat is nog niet alles, want in oktober wacht hun een spannende uitdaging: de Europese finale in het Verenigd Koninkrijk. De leerlingen en hun  begeleiders staan te popelen om alles te geven en ons land te vertegenwoordigen. Wij duimen nu al voor hen!

Uiteraard zou dit succes niet mogelijk zijn geweest zonder de onschatbare steun van onze  sponsors. Een speciale dank gaat uit naar Qcify, Boudewijn Elektro, C-Bear Bicycle Ceramic Bearings, Antaras, Garage Lambers, Wilg Consultancy, Vass CarService, Lured Water- en Hengelsport, en Carrosserie Vander Kracht. Hun bijdragen hebben het MOSA-RAceTeam geholpen om deze mijlpaal te bereiken.

Over Greenpower

Greenpower Benelux, waar deze wedstrijd onder valt, heeft als missie om jonge mensen te inspireren en hen warm te maken voor wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (STEM). Dit doet de organisatie door middel van een unieke en uitdagende competitie. 

Het ontwerpen, bouwen en racen van een elektrische auto.

Greenpower Benelux maakt deel uit van de internationale organisatie Greenpower Education Trust, die leerlingen de kans biedt om op een leuke en realistische manier kennis te maken met STEM-beroepen. Het programma is afgestemd op het onderwijsleerplan en biedt een veilige omgeving waarin zelfontworpen en zelfgebouwde auto's aan wedstrijden kunnen deelnemen.

Wil je meer te weten komen over Greenpower Benelux en dit geweldige initiatief? Bezoek de website op www.greenpowerbenelux.org/nl/ voor uitgebreide informatie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.