Houtpaviljoen

Het einde van het vorige schooljaar was zonder twijfel een tumultueuze periode. De brand die onze houtafdeling trof, bracht niet alleen aanzienlijke schade aan materialen met zich mee, maar stelde ons ook voor een enorme organisatorische uitdaging: waar konden we onze leerlingen onderbrengen voor hun praktijklessen?

Gedurende de maanden juli en augustus hebben we niet alleen hard gewerkt om de ravage op te ruimen en de school grondig te reinigen, maar hebben we ook samengewerkt met Neptunus Structures om een gloednieuw paviljoen te laten bouwen. Tegelijkertijd hebben onze leerkrachten nieuwe werkbanken en gereedschapskisten gemaakt, zodat onze 110 leerlingen in de tweede graad hout konden starten met splinternieuw materiaal. Bovendien werden enkele oude lokalen omgevormd tot een nieuw magazijn.

Het feit dat dit alles in zo'n korte tijdspanne kon worden verwezenlijkt, is de verdienste van onze  collega's binnen de houtafdeling en het ondersteunend personeel, die hiervoor een aanzienlijk deel van hun  vakantie hebben opgeofferd.

Marino Keulen bezoekt Mosa-RT

Op uitnodiging van Voka - Kamer van Koophandel Limburg en Neptunus Structures bracht Marino Keulen, burgemeester van Lanaken en Vlaams volksvertegenwoordiger, een bezoek aan onze school om het houtpaviljoen te bekijken. Het was een aangename en interessante ontmoeting!

#vokazomerstage #onderwijswerkveld

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.